Nu är jag på Cypern!

Nu är jag på Cypern och det är bara så härligt här! Har saknat denna plats. Just nu är det 37,5 grader i skuggan! Sjukt varmt. Vi landade i går kväll och träffades direkt av hettan. Idag fick vi ta vårt första dopp i havet och det var helt fantastiskt. Vi var även och handlade in en hel del mat och godis. Imorgon är nämligen alla affärer stängda eftersom att det är söndag. Snart ska vi ut och äta på en mexikansk restaurang. Här på Cypern är det världens drag, många cyprioter har semester och det är mycket turister här omkring. Det är även lördag så ikväll blir det extra drag ute ;)

 

 

 

Köpte två nya bikinis för en väldigt billig peng! :D

 


Ingen otur

Känns som om min otur börjar försvinna, funderar nu på att köpa en trisslott innan båten! hahah ^^

http://bilder.bloggplatsen.se/bild/filnamn-9ddb8f54b3f274d4a6b55c9c125111824a1eed1da8123.jpg/version-defadf29857d97899b5e4ce001621d67/

Kryssning

Idag ska jag på Kryssning! :D Kommer hem på tisdag och då följer även min älskade sötnos Peter med hem, han har nu varit ifrån mig i en hel vecka! Nu går det bra!! :D

http://laby.nu/bilder/cinderella_normal.jpg

Sovdaggs

Nu är det verkligen daggs att sova, Sov så sött :)

Summer Breeze

Skulle inte det här vara sött att ha en sval sommar kväll? :)

Summer Breeze



Fotodag!

Idag var jag hemma hos min kära vän Paulina. Hon och jag utnyttjade denna trista dag till att fota. Här är ett urval som Paulina valt ut bland alla de bilderna vi tog och jag tycker att de  blev rätt bra :)

 

Här har vi några "Behind the scenes" bilder. Vi skapade nämligen en egen liten fotostudio med både belysning och fläkt ;)



Söndag och Regn

Sådana här dagar då det bara regnar är det mysigt att sitta med familjen och se på film, har precis tittat på Harry Potter och Halvblodsprinsen. Enligt mig är det inte den bästa Potter filmen, den var lite långtråkig..

http://habber.blogg.se/images/2009/2_45756165.jpg

Oj

Var bara inne och tittade runt, sen såg jag min blogg som låg på plats 14 av de mest kommenterade bloggarna. kan ju inte stämma ^^ ?


Fina katt

Måste bara göra en liten instickare nu i pausen av filmen och säga att min katt är så mysig. Hon ligger nämligen här bredvid mig och spinner så sött <3 


Men in Black 2

Nu ska jag titta på "Men in black 2" Ha en fortsatt trevlig lördagskväll :)

Teckning

- En teckning som jag snabbt drog ihop igår kväll, inget mästerverk, så vet inte varför jag visar den då det är mer arbete kvar på den ^^ Detta är enbart skissen..

 

 

 

 


Armband

Köpte ett gäng armband från H&M, 29.50 kr. Sånt gillar vi! ;D


Rensat

Nu har jag rensat min garderob! så skönt, nu får allt nytt plats lite mer. Har nämligen shoppat mycket den senaste tiden, mycket sommarkläder som får komma med nu till Cypern. Här är lite av mina kläder som jag slängde ut på sängen, inte illa. :)




Inspiration

Nu när det är sådant tråkigt väder och man sitter inne och lyssnar på det piskande regnet, blir man sugen på att möblera om och köpa nya fina möbler. Satte just ihop ett collage på en slags inredningsstil som jag tycker är fint. Det är lite Shabby-Chic / Noa Noa stil. Det är så romantiskt och harmoniskt :)

Untitled

Städning

Nu efter lunch tänkte jag städa lite i mitt rum, vädret är så sjukt tråkigt att man lika gärna kan göra lite nytta. Till städningen måste man självklart ha bra musik på i bakgrunden som piggar upp. Här är en låt som kommer att rulla på ;)


Billigt

Apropå H&M, Dessa cardigans kan man fynda där. 49,50 kr kostar de och enligt mig är de ganska söta. Perfekt pris och de finns även i svart och rosa. :)

 

Brun                                                                      beige


Godmorgon

Idag har jag inte gjort mycket, känner mig väldigt trött även om jag inte gjort något ansträngande. Vi ska snart käka en sen lunch som kommer att bestå av hamburgare ^^ Nu ska jag beställa hem H&M:s modekatalog och H&M:s HOME-katalog. Det var länge sen jag beställde kläder från kataloger men jag tycker att H&M- katalogerna ger bra inspiration! ;)

http://littlemisschatterbox.blogg.se/images/2008/h_m_1210178942_4674897.gif

Shorts

Jag vill ha nya jeansshorts. Nu ska jag gå till min stökiga garderob och rota runt lite, kanske hittar jag ett par gamla jeans som jag kan klippa av! :D

Getingstick

Japp, min otur fortsätter. I morse precis innan jag skulle åka till Strängnäs blev jag stucken av en geting på min stortå. Nästan hela min fot svullnade upp. Shit va löjligt ont det gjorde. ^^

 

 


Strängnäs fika

Idag var jag i Strängnäs och tog en fika med Paulina och Erika. Det var väldigt trevligt och jag passade även på att klippa mig efteråt. Det var väldigt skönt att få bort alla slitna toppar.  :)

 


Oturs period

Känns som om jag befinner mig i en oturs period just nu, allt som jag planerar blir något helt annat. Ingenting går riktigt rätt och jag är extremt klumpig. Men allt handlar inte bara om mig, utan runt omkring mig också. Tänker inte rabbla allt som hänt, men kan nämna att när jag jobbade i kiosken gick kaffebryggan sönder så det sprutade kaffe över hela mig, jag ramlade på bryggan idag, åkte till sjukhuset och fick antibiotika i förrgår, våra vänners båt gick sönder när de var här och hälsade på, en annans väns hus fick en stor vattenläcka nu när de var på semester osv. haha det är helt sjukt! Men jag hoppas att jag tar mig igenom denna "oturs period" utan större/fler skador..

Vissa av dessa saker är verkligen inget att skratta åt , men tycker bara att det är en sådan konstig slump att så mycket händer samtidigt! Haha, hoppas att ni har det bra iaf ;)

 


Bullar

Jag kom hem idag efter en hel dag nere på jobbet och möttes av den otroligt goda doften av nybakade bullar, Mammas nybakade bullar. Åhh så gott det både luktar och smakar! <3




Sommar = lite data

Ja nu är det sommar och jag använder mig inte så mycket utav datorn, jag gör heller inga nya inlägg här på bloggen särskilt ofta. Men ibland kanske man ska göra några inhoppare.

Jag kan ju berätta att i måndags så var några av våra vänner här och hälsade på och de for hit med sin fina båt som jag fick åka en liten sväng med. gaah vad gillar att åka båt! :D



Resan är bokad

Nu har Peter åkt iväg en vecka till Finland och kommer hem nästa tisdag, vilket betyder att jag har tre dagar på mig att träffa honom :( för vet ni var jag ska sen? Jag ska till CYPERN! Jippie!!

Japp så är det vi har bokat två veckor till Cypern den 30 juli till 13 augusti. Vi i familjen ska ta oss en skön semester ifrån allt ansvar så som kiosken och renoveringen av huset här hemma. Det är kanske lite dumt att åka utomlands nu när det är så fint väder här i Sverige, men vi har våra anledningar. Det ska bli så skönt att komma till vår lägenhet i det där varma landet. LOVE CYPRUS! :)

Förra året när jag var på Cypern


Lillebror o Storasyster

Idag var jag en underbar storasyster och bjöd min lillebror på bio. Vi åkte till Strängnäas och såg "Shrek, nu och föralltid". Innan bion gick vi ner till hamnen och åt hela två Langos var. Langos som bara är sååå gott!!

Jag kan säga att filmen inte var lika bra som de tidigare Shrek-filmerna. Men den var helt okej. :) 
 


Vikingafestival

Har jobbat hela helgen i Kiosken. det har varit en stor vikingafestival här och vi har slitit hårt nere vid stranden i värmen. Nu är mina ben helt döda! Men visst, det har varit kul ;)

 




































Min Krans

Jag hade en midsommarkrans på midsommar! Gjorde den i Stallarholmens blomsteraffär dan innan. Jag blev iaf väldigt nöjd med den och så svårt var det inte att knyta en krans allt! :P Haha!


Hard Work Work

Jobb, jobb, jobb, fast jag är jävligt glad just nu. Och jag vill inte att nått ska förstöra det :D


RSS 2.0