Alla julklappar är nu handlade!

I lördags och igår var jag och mamma i stockholm och julhandlade med min moster och mormor. Det var riktigt mysigt, men alla klappar fick vi inte ihop. Det slutade med att mamma och jag sov kvar i lägenheten. Vi fick på så sätt hela söndagen på oss att handla då med. Så alla julklappar är färdiga!

Idag jobbade jag med Paulina nere i Blomsteraffären. Vi gjorde en massa julgrupper, och blomsteruppsättningar. Snittade blommor och städade. Riktigt kul var det. I nästan 12 timmar jobbade vi, vilket är mycket bra. Skönt med pengar nu efter jul!

Äntligen jullov!

Nu är det äntligen jullov och som jag har längtat! I nästan tre och en halv vecka har jag nu ett långt skönt lov att göra en massa roliga saker på. En tid som jag framförallt ska ägna åt att ta det lugnt och mysa.

Vår avslutning i skolan startade vid halv fem, vilket betydde att vissa av oss i skolan fick en låååång håltimme. Som i mitt fall varade i tre och en halv timme. Jag och Paulina och Lollo satt då nere i biblioteket och nördade Bubble shooter och tiden gick förvånansvärt fort! Vid halv fem marscherade vi sedan ned i ett fackeltåg utan tända facklor, ner till domkyrkan i Strängnäs. Där vår jul avslutning höll hus. Kallt som satan var det men det gick bra i alla fall.

Lovet invigdes med en stor pizza på Strängnäs kebabben med Peter och Hans! Antar att det här lovet kommer att erbjuda många fler onyttigheter ;)

Kompositionsuppgift..

Hej hopp! 

Nu har jag så ont i huvudet, är så trött och vill bara få den här förbaskade kompositionsuppgiften klar tills imorgon.. men jag orkar inte.

Idag spelade vi in vår "Antika Talkshow" på Kultur & Idéhistorian. Det var riktigt kul, men ack så jobbigt. Får ladda upp några bilder från det imorgon, ;)

Här är annars en rätt rolig bild som jag just fångade på min galna katt. Har nämligen lånat Peters fina systemkamera för att kunna göra min kompositionsuppgift i fotografisk bild. Haha så tpiskt mig att sitta sista kvällen med alla inlämningar och läxor..



<33


Calle eller Erik? Vem blir vinnaren av Idol 2009?

Ja ikväll är det final i årets Idol, vem vinner är den stora frågan? Själv tycker jag att de båda är bra vinnare men tror ändå att det blir Erik som kammar hem vinsten. Men vi får se vad som händer..




Här är en riktigt dålig bild som jag tog nyss på Paulinas och mina testremsor från i onsdags. Vi hade då fotografisk bild och var på Paulinska skolan för att framkalla bilder. Vi fick nämligen ta några bilder med analoga kameror för några månader sedan som vi nu framkallade. De var väldigt spännande och jag lärde mig mycket under den långa processen. Måste även säga att mitt intresse för fotografering växte stort!



Nobeldagen idag

Ja det gick rätt bra att plugga i skolan imorse. Jag skrev en hel sida och gjorde även klart upplägget till Migrations uppsatsen. Men nu sitter jag vid datorn här hemma och måste fortsätta med den förbaskade hemtentan.

Ikväll är det mammas pojkar på tv som jag inte får missa. Jag tror nämligen att det är finalen ikväll!



Här är ett klipp från youtube på Marietts första audition i Idol som jag tycker är helt klockren, så fint! 

Hon finns även med några låtar på Spotify upptäckte jag just, tummen upp för det!

http://www.youtube.com/watch?v=gWYLYbpizzQ

Här är även ett klipp från youtube på en underbar, liten, söt hundvalp som rullar runt på golvet och inte kan komma upp på benen igen. Tyckte att den var så söt och rolig.

http://www.youtube.com/watch?v=X0-Sv6YnxEc

Enjoy!



10 December

Godmorgon..

Idag börjar jag inte i skolan förr ens vid kvart över 12, så ni undrar kanske varför jag är uppe så tidigt? Jo, min underbara moster Malin sov över hos mig igår och skulle till sitt jobb senast klockan 9 idag. Jag var alltså snäll och följde med henne på bussen, ;)  så nu sitter jag här i skolan.
Men det är bara bra för jag måste ändå börja skriva på min Migrations uppsats tills imorgon.. Inte kul. Jag vet inte alls hur jag ska skriva den. Men jag får göra så gott jag kan!  


7 December

Idag hade vi dans på idrotten, vilket vi i "klassen" inte tog särskilt seriöst. Efter lektionen fortsatte flummandet i omklädningsrummet. Paulina gjorde denna vackra fläta på mig och vi hade riktigt kul.

Vi hade även datorkunskaps prov idag, vilket det kändes som att det gick riktigt bra på. Tummen upp för det!




Var nyss ute med Peter och tog en liten mysig kvällspromenad även fast det småregnade lite <3


EN NY START PÅ BLOGGEN

Idag har jag och Paulina fixat i ordning bloggen, för det är verkligen dags att rusta upp den här sidan och börja blogga igen! Så det första jag vill göra här på bloggen är att tacka Paulina för all hjälp, och säga till min underbara Peter att jag älskar honom  <3

Just nu sitter jag med min söta lillebror och skriver önskelistor till julafton. Jag upptäckte just att det är mycket saker som jag vill ha! 

Men som sagt så ska jag nu börja blogga mera, Jag lovar ;)   

RSS 2.0