Tjoo

PERNILLA

Med hälen: ÅPRWERJNÖLLÖSA
Med armbågen: PERRNILLA
Med lillfingret: PERNILLA
Med hakan: PE4RNKILLAA
Med pannan: PÖÅRR5TJLUHOA
Med näsan: PE3RHILLQA

Haha, shit vilken teknik jag har! så vad ska man dra för slutsatts av detta?
Jo att jag har en spetsig armbåge och hittar inget bättre tidsfördriv x)



 

TOO MUCH!

Ja vart ska man börja? Det är så mycket just nu! Orkar inte ens nämna en tredje del av allt som händer, men jag kan bara nämna att det har varit en underbar helg i Stockholm med blandade inslag <3 Dock satt jag hemma och skrev som en jäkla dåre på min uppsats om "Det svenska undret" och om "Den ekonomiska tillväxten" hela söndagen. Inte kul, men jag har endast mig själv att skylla när vi faktiskt har haft tre hela veckor på oss med arbetet :S

I måndags fick vi tillbaka våra svenska textanalyser och jag blev riktigt paff när jag såg mitt betyg, Mvg- ! :) haha med våran häxa till svenska lärare så måste jag säga att det är helt otroligt, trodde inte att hon kunde vara så generös. Åh på fredag har vi matteprov, vilket jag inte tror att jag kommer att klara.. Det är så svårt! Men oj, nu låter jag som värsta pluggisen som bara bryr mig om skolan, inte meningen!

Heute habe ich... varit på Friendsmöte då vi lekte och planerade inför en Friendsdag, kul att lära känna nya människor hela tiden!  Annars måste jag säga att vädret har varit så konstigt idag! När vi stod och väntade på bussen kom värsta snöovädret! Alla såg ut som små isstatyer då solen helt plötsligt började skina igen och alla smälte tillbaka till människor igen. Aja, nu måste jag rymma här ifrån, vilket snurrigt inlägg det blev.. men men :)    

Torsdag

Hej, glömmer bort den här stackars sidan ibland.. men jag ska förbättra mig, I promise. Det var min lilla Paulina som påminde mig om att skriva. Just nu sitter hon bredvid mig och försöker bräcka trollkarlen på akinator.com men hon lyckas inte så bra, men det är fett kul att titta på iaf! Paulina skriker "Det är omöjligt!" Gå in och testa själv  http://en.akinator.com/ Haha
Anyway, har skrivit klart engelska läxorna nu, och planerar inför helgen. Ser ut som att det blir stockholm, en toppen helg med andra ord. Hoppas bara att jag inte blir sämre, för just nu är jag riktigt förkyld. Tänk om jag inte ens kan gå till skolan imorgon!? 
Nej nu får vi tänka positivt, Min kära kompis Anna fyller år snart och det gör även jag, måste försöka planera in en massa roliga saker då! Så grattis till oss! :D

Lördag!

Igår var det fredag och jag slutade redan vid klockan 13:00 då jag och mamma drog in till Ikea. Där yrade vi runt bland alla härliga möbler och anskaffade en massa roliga saker. Tex nya, fräscha persienner till mina stora fönster och lite fler kuddar till min säng. Sedan fick jag en hel del insperation när jag gick runt i textilavdelningen. Jag köpte några meter av ett jättevackert tyg som jag ska sy en ny väska av. Den kommer bli så fin :D Efter Ikea-besöket åkte vi hem och åt en god middag hela familjen, därefter åkte jag hem till peter :)
 
Imorse åkte jag in till Stockholm igen med familjen, Vi skulle nämligen åka hem till min härliga, kusin Emilie som fyller 25 idag. I samband med hennes lilla 25års fest så firade vi även att hon precis har förlovat sig med sin kille och precis flyttat in en helt ny lägenhet. Det var jättetrevligt och hon hade bakat så fina kakor! Tyvärr glömde jag den jäkla kameran så det blev inga fina bilder på det hela, men men.. 
Efter festen åkte vi ner till stan och checkade in lite affärer, hittade en ny tunika! Därefter gick jag, mamma och Oliver till Pig and Whistle och spenderade några hundringar på en fin middag. Min käre far var inte med eftersom att han blev bjuden till globen för att titta på finalen i melodifestivalen med en massa vänner. (..inte ett dugg avundsjuk! ) Och efter globen ska han til Berns med öppen bar, han lär få en toppen-kväll! Själv sitter jag nu i våran mysiga lägenhet här mitt på söder, tittar ut genom fönstret, bort mot Globen och kan bara föreställa mig vilken härlig stämning det måste vara där nu. Snart börjar det! Tänker inte säga vilka jag hoppas på ikväll. Önskar dom bara lycka till! :)     

09-03-12

Igår var jag och bowlade med Paulina, Malin, Hilda och Therese! Hade fel när jag trodde att jag hade en chans att vinna. Tjejerna var toppen och vilken humor ni har! Har länkat upp några utav tjejernas bloggar nedan ;)

Egentligen skulle jag faktiskt testat på Yoga för första gången nu ikväll, men känner mig alldeles för trött och trasig i kroppen för det. Skulle nog inte finna någon ro till att koncentrera mig på alla rörelser som jag antar att man ska utföra på ett smidigt sätt. Så jag bestämde mig för att testa på det nästa tisdag då en ny kurs sätts igång, spännande värre säger jag bara! 

Nu sitter jag och försöker träna på tråkig-engelsk-grammatik som vi har prov på imorgon. Ursh! Dessutom gör jag ett försök i att skriva lite om "Den ekonomiska tillväxten" till samhällskunskapen. Det går inte alls fort fram, kan verkligen inte koncentrera mig längre.. för mycket tankar..  

Det fungerar inte

Det här med att blogga är verkligen inte min specialitet precis. Har inte skrivit så mycket som jag egentligen skulle kunna skriva, finns så mycket som händer hela tiden! 
Läste mitt horiskop i en tidning idag där det stod att jag är lite känslig just nu och kan ta åt mig av för många kommentarer. Vid depression är musik min bästa medicin... Det stämmer faktiskt, pumpar musik på högsta volym just nu. Sedan stod det även att jag inte ska ta så mycket chanser. Det är nog ett råd som jag faktiskt ska följa en tid framöver..

En simtur..

Idag var jag och simmade med brudarna! :D
Vi skulle se hur många längder vi hann simma på 20 minuter. Nästa vecka är det nämligen cooper-test i simmning på idrotten, så vi ville "förbereda" oss lite. Jag är jä*ligt stålt över att jag klarade 30 längder, Mvg ! Jag tog allt som har känts så dåligt nu den senaste tiden och fokuserade så hårt jag kunde på att klara det. Det kändes så bra efter det, och tjejerna var så härliga <3
Efter våran lilla simtur gick vi och käkade lite middag tillsammans, så mysigt. Tack tjejer ni räddade min dag <3
 

Helt otroligt!, vilken toppen dag!

Igår blev jag såå glad! Jag och Paulina har fått tillgång till att läsa en bildkurs på 150 poäng, vilket är en väldigt stor kurs som hålls inne på komvux. Jag vara bara så nervös igår när vi gick dit, hade ingen aning om vilka som skulle vara där, vad vi skulle göra eller vem läraren var. Men allt förändrades när vi gått upp för alla trapporna och tagit första steget in i klassrumet. Allt kändes så bra helt plötsligt. Vi fick en underbar lärare och stämningen var så mysig. Vi fick börja arbeta direkt med en jätterolig uppgift som innebar att göra en logga till en valfri restaurang och sedan ett omslag till dess meny. Människorna som gick där var också jättetrevliga, jag ser fram emot att lära känna dom bättre! :) 

Senare på kvällen fick jag ett underligt samtal... Jag var fullt upptagen med att chatta med en massa vänner via msn och var inte alls koncentrerad när jag svarade i telefon..
-Hallå?
- Hej! är det Pernilla Svensson som jag talar med?
- Eh, ja? 
- GRATTIS!!
(Jag trodde att det var någon kompis som busringde mig, så jag svarade bara: Öh Va? )
- Du var och klippte dig hos Bissaro i stockholm förra veckan och skrev upp ditt namn och telefonnummer på en lång lista där du tävlade om en massa skönhetsprodukter och om en skön spabehandlig. 
- Ja det stämmer.. men
- Det finns inga men, DU VANN! Av alla människor som var med och tävlade så vann du! Grattis!  

Jag vann alltså en spabehandling och lite fina skönhets produkter, jag fick även bjuda med några vänner. Så i helgen bär det av till stockholm!

( Cityakuten började igår igen <3 )

Första dagen i mars

Helgen har gått så fort! För min del har det varit en väldigt lugn helg men ack så mysig :D 
Idag är det söndag igen.. Jag vaknade tidigt av att min mage kurrade av hunger. Så gick upp och åt en ordentlig frukost. Jag träffade Paulina och Peter redan vid klockan elva. Vi såg på Twilight!! 
Igår läste jag faktiskt ut "När jag hör din röst" vilket är den andra boken i Twilight serien. Den var så underbar jag älskade den lika mycket som den första boken. Så jag åkte med Peter och hans familj in till Strängnäs igår och köpte den tredje boken och jag kan fortfarande inte fatta det eftersom att jag inte är den personen som gillar att läsa böker precis. Efter det korta besöket på Bokia åkte vi till Willys och storhandlade. Därefter åt vi på den Grekiska resturangen nere vid hamnen. Mumms va gott det var! 
Nu kan jag bara inte vänta på att få börja läsa i min nya bok ( Ursh jag känner mig som en Bokmal!..)  men jag har så mycket läxor som måste göras först. En textanalys och en engelsk bok presentation ska skrivas! Min kära vän har precis åkt hem till sig för att äta och Peter har stuckit på fotbollsträning. Jag är ensam hemma nu och antar att det nog är nu som blir den bästa tiden till att offra mina läxor för..
Jaja, Det är den första mars idag, detta betyder att jag fyller år om 28 dagar, Yippie! ;) Puss!     


RSS 2.0