Gjutit golvet i badrummet!

Idag har jag hjälpt pappa att gjuta golvet till vårt nya badrum! Ser inte så mysigt ut på bilden, men jag tror att det kommer att bli väldigt snyggt och fint när allt i badrumet är klart!

Nu ska vi snart äta lunch och efter det ska jag ta en snabb dusch för att fixa till mig lite. Vi ska nämligen gå ner till östabadet för att det ska hållas en minnesstund där för Alexander Strandberg. Alexander gick i min parllelklass i grundskolan och sorgligt nog gick han bort nu i veckan.. Det är svårt att tro på att det verkligen har hänt. :(
Jag tycker i alla fall att det är mycket fint av de som annordnar den här minnesstunden för honom och jag hoppas att många kommer dit för att minnas och tänka en stund på Alex. Så alla som kan får gärna komma ner till sågen klockan tre! <3


Uppdatering

Har föresten inte skrivigt mycket här i bloggen den senaste veckan. Detta beror på att jag har haft mycket i skolan men också för att jag spontant åkte med Peter och hans föräldrar till Barcelona, Spanien i helgen. Vi åkte förra fredan och kom hem måndag kväll. det var en underbar resa som jag aldrig kommer att glömma och jag hoppas att jag snart orkar och kan skriva lite mer detaljerat om resan och visa några fina bilder! För den här fina resan vill jag verkligen dela med mig av ;)


( Här är ingen bild från Barcelona, utan en bild som jag och Paulina tagit, och lägg märke till de snygga färgerna som Paulina redigerat fram i bilden, Ursnyggt! )


Redovisning avklarad, dags för helg!

Idag redovisade jag svenskan och jag var sjukt nervös innan. Men redovisningen gick hyfsat bra, man kan alltid göra det bättre och jag ställer mig åter igen frågan: Varför var jag så j*vla nervös?
Efter redovisningen förstod jag som vanligt, precis som alla andra gånger att det inte var någon större fara att redovisa.. men men, är iaf glad att det är över nu!

Idag när jag kom hem från skolan satte jag mig direkt för att börja på den andra delen i svenska arbetet, dvs ett faktablad om den historiska utvecklingen under medeltiden. Härligt nog blev jag klar med det och har sedan dess bara njutigt av att det äntligen är helg, en helg som jag bara ska ta det lugnt på. Tidigare ikväll köpte vi komedin "Sommaren med Göran", som enligt mig är en fantastiskt rolig film! Många fina skratt fick vi och jag rekommenderar den till er som ej har sett den ;)


Skridskor!

I onsdags åkte vi skridskor på idrotten vilket var mycket kul! Efter lektionen åkte Paulina och Hilda på en liten madrass ned för den stora backen bakom ishallen. De var riktigt roligt att se dock blev bilderna inte så bra, då det var iskallt, blåsigt och sjukt yvig snö ute!





Ledig dag!

Härligt nog så är jag ledig från skolan idag. Min längsta lektion är idag inställd och resten av mina lektioner är det eget arbete på, vilket betyder att jag alltså kan vara hemma!

Nu har jag precis duschat och sitter nu och väntar på att Paulina ska komma hit. Vi ska nämligen fota lite idag!

Igår var Malin här och hälsade på. Det är alltid lika kul att träffa henne, min kära moster! Längtar redan tills nästa gång vi träffas! 

Nu ska jag ställa mig och göra nygräddade pannkakor med hallonsylt till Paulina! Hoppas hon är hungrig ;)

 


Färg!

Här är lite bilder från vår bildlektion igår då Paulina och jag arbetade på vårt lilla hus!



 
 
 
 
 


Dåligt Internet..

Hello My Angels!
Tyvärr måste jag meddela att vårt Internet här hemma är otroligt segt och modemet är trasigt. Jag är så trött på det nu så jag orkar inte skriva här i bloggen idag. Min tanke var att ladda upp alla bilder från helgen och några från idag. Men det får bli en bomb med bilder imorgon istället då jag kan använda mig av skolans datorer. Jag hoppas innerligt att vårt Internet sätts igång snart igen. För jag har verkligen fått upp ögonen för det här med bloggen, jag har så många idéer! 

Hoppas att ni fortsätter läsa! <3  


Hang Loose

Här är en bild som jag skissade fram för några verckor sen.. :P Har inget mer vettigt att skriva just nu.. För nu ska jag titta på Blåsningen på Tv 3. Tjohoo!

 


Grillkrydda + Pommes frites = Sjuktgott!

Ett meningslöst inlägg,.. Men är det någon mer än jag som älskar att ha grillkrydda på pommes fritsen? Jag fick bara den idén om att det skulle vara kul om det kunde finnas Grillkrydda på Mcdonald´s! Lika mycket som de har små salt, peppar och socker påsar så skulle de väl lika gärna kunna ha några grillkryddspåsar? Haha, någon mer än jag som skulle uppskatta det? :)

http://www.steak-enthusiast.com/wordpress/wp-content/uploads/pommesfrites.jpg


Lyckad lördagskväll!

Igår var jag med några tjejkompisar i Strängnäs där vi käkade och Bowlade. Vi var 8 stycken glada flickor varav två stycken var Linns storasystrar vilka jag själv inte träffat innan. Men det blev väldigt kul! Vi bowlade i hela två timmar vilket var ganska kämpigt men eftersom att vi var så många så gick det bra! Tjejkvällen skulle avslutas med att besöka Multeum och lyssna på Rockkarusellen. Men till vår stora förvåning var det slut när vi kom dit så vi fick tyvärr inte se något av det, vilket var lite synd. Men jag hade i alla fall en mycket trevlig tid med dem och längtar redan tills nästa gång ;)

Bilder från tjejkvällen kommer imorgon ;)

Min och Paulinas kväll fortsatte iaf en liten stund till då vi åkte hem till Peter där även Andreas och Patrik var och spelade :)

Vill ha nya hörlurar

Jag behöver ett par nya hörlurar för de jag har nu till min Iphone passar inte så bra. Tänkte då att det skulle vara kul med ett par Riktiga hörlurar. Har alltid tyckt att det varit snyggt med stora muffar som pumpar ut musik! Titta här vilka godbitar som finns! tre stycken ursnygga WeZC hörlurar och jag vill ha allihop!





De här hörlurarna vet jag att de har en mycket snygg "mint grön" färg i verkligheten som jag diggar stort!



Dessa är också coola, men kanske lite för mycket färg?

Designen på de här vita hörlurarna gillar jag skarpt, vill se hur de ser ut i verkligheten! Vitt skulle även matcha min Iphone ^^


Roliga Plåster

Dessa roliga plåster har jag här hemma. Jag äger dem som ser ut som små Cupcakes och de med döskallar är Olivers. 


 










Hittade nu andra roliga plåster:
 

 
        
        
      
                             Finns Twilight plåster!                         
       

Men min favorit än nog endå dessa Bacon plåster! Haha


Storvinst!

Spelade gamla heliga Monopol med Oliver, Paulina och mamma tidigare, and guess what? Jo jag vann värsta storvinsten på hela 114. 000 Kr! ( Vi gjorde om reglerna lite,) Vilket fick hela spelet ett lyft!, Enligt mig ;)

http://www.lajbansson.se/lajbansson/images/shop/240784.jpg

Imorgon är det FREDAG!, Men behöver inte säga "ÄNTLIGEN Fredag!" eftersom att jag inte tycker att den här veckan i skolan har varit särskilt jobbig och utmattande. Hela veckan har flytigt på bra i skolan vilket min kommande helg också skulle göra. Det har dock uppstått lite krockar med alla händelser och planeringar vilket rubbat till hela min helg lite grann. Men jag ska försöka att lösa det så att allt blir bra! Finns så mycket jag vill göra men ack så lite tid!


Operationen är klar

Nu har mamma och pappa kommit hem med Oliver från sjukhuset. Olivers operation hade gått bra doktorn blev dock tvungen att skära upp 5 cm till på båda snitten vid hälsenorna. Hans båda ben är nu gipsade med blått gips. Han kommer att få ha gipsen och fot- skenorna i 6 veckor vilket gör att han inte kommer kunna springa runt och leka som vanligt. Jag tycker synd om honom och vill att han ska må så bra som möjligt och inte bli uttråkad och ledsen. Därför kom jag på en idé för att underhålla honom lite mer. Jag kallar dem "Underhållnings visitkort" som består av pyssel, sällskapsspel, gitarr, film och spel-timmar som jag ska spendera med honom. Han "betalar" alltså med dessa kort för att göra något kul! Haha, Dock blev de inte så vackra med tanke på den lilla tid som jag hade på mig, men det är ett roligt presenttips till alla. Dock med andra upplevelser. Oliver blev iaf jätteglad! ;)
 











Första skoldagen efter lovet

Första skoldagen är avklarad, nu återstår bara resten...
Hände inget vettigt idag i plugget. Fick inte ens tillbaka våra datorkunskaps prov som vi gjort hela två veckor innan lovet! Kallt var det också, men annars helt okej. Apropå datorkunskap så har jag fortfarande problem med mitt Internet vilket är mycket irriterande ibland.

Nu kan jag även säga att jag börjar bli lite orolig inför min lillebrors operation imorgon. Oliver ska nämligen operera båda sina hälsenor imorgon för att han går på tå. Som tur är blir operationen relativt enkel men jag tycker ändå att det känns obehagligt att han måste genomgå det. Min lillebror älskar inte direkt sprutor och blod så jag vet att han är rädd inför detta utan att visa det så mycket. Just nu kan jag ju säga att han pratar och sjunger oavbrutet för att få uppmärksamhet och för att försöka att tänka på annat. Han var på sjukhuset med mamma och pappa förra veckan vilket var mycket bra. De var där för att få mer klarhet inför operationen. En läkare berättade och visade verktyg som de skulle använda och hur allt fungerade för Oliver och tre barn till som snart skulle genomgå någon slags operation. Detta var mycket bra för alla barn men även för deras föräldrar då det till viss del lugnade deras stress och oro.
Jag är glad över att han gör den här operationen för att det kommer att bli så mycket bättre för honom i framtiden, det är bara nu i några veckor som det kommer att vara jobbigt och göra ont. När det är klart kommer det att vara mycket bättre! Så jag hoppas allt går bra imorgon. Själv har jag sån tur som har Peter som tar hand om ensamma mig imorgon! 

Nu ska jag äta lite färsk ananas :)  



Sista Lovdagen

(Om ni undrar varför min blogg ser så konstig ut så är det för att jag och Paulina försökte att fixa till den tidigare idag och vi jobbar fortfarande på den, dock stötte vi på lite problem med alla kodmallar och mitt Internet har varit lite på vift. Men jag jobbar på det.)


Nu sitter jag här på sista lovdagen och tänk va tiden har gått fort...

 Det är med blandade känslor jag skriver det här inlägget. Den här dagen har nog inte varit den bästa, men hoppas på att den nu slutar bra. Är lite nyfiken och funderar på hur allt kommer bli nu. Hoppas iaf att jag gjorde rätt, och att det här kommer att hjälpa i framtiden. Jag vet att ni båda ville det här och därför såg jag till att ni verkligen började snacka. Hoppas att ni förstår hur svårt det kan vara för mig och att jag har varit rädd för det men hur jobbigt det än må vara ibland så är det ändå det här jag vill nu. Jag vill att det ska fungera för oss. Så snälla säg att ni nu förstår mig och kan lita på mig när jag säger att det är helt okej. Jag kan inte hålla kvar längre det blir bara mer fel och vi mår alla bara sämre av det. Hoppas att ni reder ut vissa oklarheter nu medan jag sitter här och skriver och tänker på er. Hoppas att ni hjälper varandra och blir vänner igen. Men framförallt att ni blir glada. För ni två betyder så mycket för mig. Ni och min familj är allt! Älskar er <3    

Till er som inte förstod ett skvatt av det här som jag skrev, så kan jag lugna er med att säga att ni inte behöver förstå det. Det handlar bara om att jag vill att dessa två personer som jag skrev om ska bli vänner igen utan att jag står i vägen. Jag vill inte nämna några namn för de vet vilka de är.

Nu vill jag att vi alla tar nya tag inför nästa termin i skolan och kämpar på! 
  

 

 


En spelkväll till..

Sitter kvar hemma hos Peter med en utökad styrka. Patrik och Andreas har nu även kommit hit för att spela då huset är "föräldrafritt" inatt. Här har både x-box 360 och Playstation 3 blivit uppdukat med en massa chips och choklad! ser ut att bli en sen kväll igen men jag ser fram emot det. Var faktiskt rätt så kul att titta på när killarna nördade spel! När det dock blir allt för tråkigt har jag datorn här och Peters roliga systemkamera att leka med!
Här är en bild jag tog nyss ;)
Tidigare gjorde vi tacos till middag, grabbsen ville inte visa sig så vi gjorde så här med bilden :P

Spelkväll med Peter och Erik!

Nu sitter jag hemma hos Peter och tittar på när han och Erik spelar en massa spel. Just nu spelar de The Saboteur vilket ser ut att vara ett schysst spel. Dock fick jag just se lite speciella scener och saker i spelet som var en aning skumma och extrema. Något i stil med en strippklubb med en massa strippor... Haha väldigt intressant. Det roliga är även att det var jag som åkte och köpte spelet åt Peter.. Humm :P
Aja, jag själv blir även lite influerad till att spela spel. Så jag sitter vid sidan om och spelar Bubble shooter på Hamsterpaj! Wohoo.
Men vi har iaf kul och jag tycker att det är mycket trevligt här med alla spel. Inget jag brukar göra direkt.
Pernilla goes Data och Tv-spelsnörd! ;)

Linn 19 år!

Ikväll var jag som sagt på en tjej middag i Nykvarn hos min vän Linn! Det var mycket trevligt. Hon bjöd på lite kycklingspett med ris och sötsursås och till efterrätt bjöds det på en underbar vitchokladmosse med hallon! Lyckad kväll tycker jag!

Ett plus till H&M

Här är Paulinas och mina paket till Linn. Det jag ville visa var den svartvita presentkartongen från H&M. Tycker att den var mycket fin och annorlunda i designen. Att man vek ihop kartongen till en väska var en rolig idé som fick presenten ett lyft! Mycket roligare än en vanlig fyrkantig kartong! Eller vad tycker ni?
 




Nu står mamma och lockar håret på mig, så att jag blir lite fin tills ikväll. Har dock lite bråttom för jag måste gå om 15 minuter! Så Bye Bye ;)


Mitt i natten

Alla frågar hela tiden om jag sover, eller om jag snart ska sova. Faktum är att jag knappt är trött. Klockan är halv 4 och jag sitter och snackar med lite människor, tittar runt på olika bloggar, letar efter möbler eller andra billiga saker på Blocket att köpa för att göra om. Alltså måla om och fixa till för att sedan sälja dem. Mycket roligt!

Jag finner det mycket skönt att vara uppe just nu, helt ensam. Alla här hemma sover och jag sitter bara i min ensamhet och lyssnar på musik och njuter av att det inte finns någon stress! Det finns ingen stress! Det är så skönt, jag som i vanliga fall stressar upp mig väldigt lätt över minsta lilla sak.

Nu hittade jag även en ny grej som jag vill testa på. Nämligen att göra smycken med foton! Något som jag ska försöka att tillverka. Aja, får tänka vidare på den idén :) Haha! 


En sväng till E-tuna

Var i Eskilstuna idag med Paulina för att köpa en present till Linn som vi ska hem till imorgon. Hann inte gå runt så länge i Centrum. Men hann in en sväng på Ginatricot, hittade dessa tre toppar. Två T-shirts och ett linne/klänning som är perfekt att ha på sommarn eller på Cypern när det är varmt, kanske på stranden? ;) 

Nöjd blev jag med mina köp, och är så öppen att jag till och med kan säga att dessa kostade endast 49 Kr styck! FYND FYND FYND!  



2010

Mysiga julen spenderade jag tillsammans med min familj hos min mormor och morfar i Ösmo. Min kära moster var också där och vi åt god julmat och öppnade ett helt berg med julklappar var. Jag fick många fina saker, bland annat pengar, en sminkkurs på NK, smycken, två böcker, en snygg väska, mm. Sedan fick jag även den nya Iphonen 3Gs som jag tjatat så mycket om! Äntligen!

På nyårsafton var jag och familjen hemma hos familjen Nyqvist här i Stallarholmen. Jag käkade bara middag där sen stack jag ut med Paulina, Mikael och Peter och tittade bland annat på alla fyrverkerier!





Lovet är just nu väldigt skönt, vill inte att det ska ta slut. Det är så skönt att slippa all stress som jag får under skolveckorna, och det är så underbart nu när man hinner med fler roliga saker! Imorgon ska jag tex till Eskilstuna med familjen och Paulina. Paulina och jag ska nämligen köpa en present till Linn som fyller år. Ska På tjej middag hos henne på fredag!
Dock åker min mamma och pappa med min lillebror till sjukhuset imorgon för att han måste opereras den 12 januari. Han går nämligen på tå och ska därför operera hälsenorna för att de är för korta. Stackarn, imorgon ska han iaf bara till sjukhuset för att göra någon enkel undersökning och sen ska någon doktor förklara mer för honom om själva operationen. Tycker synd om honom, men det går nog bra!

Nu sitter jag i min säng och längtar och drömmer efter Peter och är sjukt trött! Måste sova och ladda om batterierna nu. Mitt humör har inte varit det bästa de senaste dagarna tyvärr. Det ber jag om ursäkt för!

Sov gott kära vänner!


RSS 2.0