Gröna Lund och Bröllop

Här är några bilder ifrån när vi var på Grönan i Lördags då Kronprinsessan och Daniel gifte sig. Vi fick faktiskt se brudparet när de åkte båt till Skeppsbron. Dagen var jättebra och lyckad. Det var inte alls så mycket folk på Grönan så vi behövde nästan aldrig stå i nån kö. Helt perfekt! :D Vi avslutade även dagen med en sen middag på en jättegod restaurang inne i stan.

 


Gröna Lund

Jag, min lillebror och min moster Malin trotsar Bröllopsyran nu och åker till Gröna Lund. Alla säger att det kommer att vara överfullt med människor i stan idag, men vi hoppas på att Bröllopet gör att det blir lugnt inne på grönan. Vi får se Bröllopet i repris på Tv:n senare.

Nu får vi bara hoppas att det inte regnar och att det inte är allt för kaosartat i stan. Det här blir asbra! Bye :)

 

http://www.spci.se/jubileum/bild/blockfiskkarusell.jpg


Fräschare blogg

Nu har jag med Paulinas hjälp fixat i ordning min blogg. Hon hjälpte mig att fixa så att bloggen blev bredare, nu kan jag äntligen lägga upp större bilder. Ny bakgrund gjordes även men headern gjorde jag faktiskt själv igår med några bilder som Paulina tagit på mig. Vad tycker ni? Blev det snyggt? :)

Sushilove

Sushi hos Paulina!

SOMMARLOV

Nu är det äntligen sommarlov! Det här ska bli en riktigt bra sommar tycker jag och förhoppningsvis får jag lite mer tid till att även skriva lite mera här. I vilket fall som helst så orkar jag inte sitta och förklara allt som hänt de senaste veckorna, för ack va mycket som har hänt!

Jag tänker bara blicka framåt nu och kan börja med att säga att jag troligtvis kommer att åka till Stockholm imorgon med min pojkvän Peter <3 Han har nämligen lovat mig denna "mini-weekend" och det kommer att bli jättemysigt. kommer hem på tisdag ingen, då får jag skriva mer ;) Håll ut! haha! 

http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.29739/Image/BloggPhotohjCArta.jpg
http://www.metrobloggen.se/UserFiles/18.29739/Image/BloggPhotohjCArta.jpg

RSS 2.0