Helt otroligt!, vilken toppen dag!

Igår blev jag såå glad! Jag och Paulina har fått tillgång till att läsa en bildkurs på 150 poäng, vilket är en väldigt stor kurs som hålls inne på komvux. Jag vara bara så nervös igår när vi gick dit, hade ingen aning om vilka som skulle vara där, vad vi skulle göra eller vem läraren var. Men allt förändrades när vi gått upp för alla trapporna och tagit första steget in i klassrumet. Allt kändes så bra helt plötsligt. Vi fick en underbar lärare och stämningen var så mysig. Vi fick börja arbeta direkt med en jätterolig uppgift som innebar att göra en logga till en valfri restaurang och sedan ett omslag till dess meny. Människorna som gick där var också jättetrevliga, jag ser fram emot att lära känna dom bättre! :) 

Senare på kvällen fick jag ett underligt samtal... Jag var fullt upptagen med att chatta med en massa vänner via msn och var inte alls koncentrerad när jag svarade i telefon..
-Hallå?
- Hej! är det Pernilla Svensson som jag talar med?
- Eh, ja? 
- GRATTIS!!
(Jag trodde att det var någon kompis som busringde mig, så jag svarade bara: Öh Va? )
- Du var och klippte dig hos Bissaro i stockholm förra veckan och skrev upp ditt namn och telefonnummer på en lång lista där du tävlade om en massa skönhetsprodukter och om en skön spabehandlig. 
- Ja det stämmer.. men
- Det finns inga men, DU VANN! Av alla människor som var med och tävlade så vann du! Grattis!  

Jag vann alltså en spabehandling och lite fina skönhets produkter, jag fick även bjuda med några vänner. Så i helgen bär det av till stockholm!

( Cityakuten började igår igen <3 )

Kommentarer
Postat av: Paulina

JAAAA! :D :D Hahaha., fruktansvärt ROLIGT! :D <3 <3.. Kan du inte dela med dig lite av din tur?? ;)

2009-03-03 @ 21:41:00
Postat av: Hilda

Shit vad roligt att du vann! :D

2009-03-04 @ 21:16:13
URL: http://hnormark.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0